Meubelleder


De grootste collectie kleuren meubelleer van nederland vindt u bij ons.
Meer dan 5000 kleuren meubelleder op voorraad, voor het stofferen van meubels zoals stoelen, fauteuils, banken, sofa’s, bedden, bureau’s, tafels, kasten etc.


Bekledingsleer hebben we in de volgende soorten: vol analineleder, semi analineleder, knautschleder, gedekverfd leder, wishleder, pull upleder, splitleder, by castleder, leder in aparte kleuren, meubelnubuck en suede. Schapenleder, basaan, blank en voorgeverfd, desgewenst kunnen we voor u elke kleur schapenleer maken, imitatieschaap op rundleder, meubelleder in verschillende diktes.Wij verkopen leder in partijen en losse huiden.

Maar wij knippen desgewenst voor u ook 1 zitvlak uit een huid. Grote sortering coupons. Daarnaast hebben wij van onze leveranciers “all over the world” zo’n 3000 stalen meubelleder in ons assortiment.Dus zoekt u een bepaalde kleur om uw meubels te repareren of om 4 stoelen in dezelfde kleur te bekleden, dan is een bezoek aan ons zeker de moeite waard. Door onze know-how kunnen wij ook de doe het zelver op divers terrein van een goed advies voorzien.