Onderhoud autoleder


De divisie lederhandel levert wel 500 kleuren autoleder. 
Deze zijn voor zover ik het weet allemaal gedekverfde ledersoorten. Dus kijk voor onderhoud (onderhoud verschillende ledersoorten) bij gedekverfd leder.


Vooral bij veel lichte autolederkleuren, kan door de jaren heen in de poriën of de print hardnekkig vuil gaan zitten, dat weer goed schoon te maken is met de door ons geleverde onderhoudsmiddelen en tips.Ondanks dat de lederverving op autoleder aan veel strengere eisen moet voldoen dan meubelleder, zie je in de praktijk bij auto’s van ± 5 jaar, bij het instappen van de bestuurdersplaats, dat het leder al krakelee gaat vertonen. Wat bij het nog ouder worden zelfs tot doorslijten zal leiden, om dit slijtageproces tot stilstand te brengen is het aan te raden om het leder weer te voorzien van een afdekkende verflaag. Wij maken dit voor u op kleur.


Komt u van ver, dan stuurt u gewoon een hoofdsteun op en wij leveren u de spullen om alles weer in perfecte staat te brengen. Dat geldt voor oudere auto’s en oldtimers voor uw hele auto-interieur.
Kleurveranderingen komen ook voor, maar is een niet te onderschatten klusje.


Dus als uw auto u lief is, maak eens een ritje richting strand, wij zitten 5 minuten van de beach. Kijk uit voor snelheidscontroles.