Welkom op de pagina van de eerste en de beste meubelstoffeerderij, meubelreparatie- en meubelrestauratiebedrijf voor lederen meubels.
Reparaties en onzichtbare restauraties. Onze meubelstoffeerderij stoffeert uitsluitend in leder en imitatieleder.
De lederen meubelstoffeerderij van de leerlooier is onderdeel van de leerlooier groep. Door onze voorraad uit onze eigen lederhandel kunnen wij direct beschikken over wel 5000 kleuren meubelleder. Daarnaast kunnen wij zelf elke kleur leer maken en kunnen we via de lederhandel 3000 kleuren meubelleer van all over the world naar ons toe laten zenden. Samen met onze know-how uit onze verfafdeling en vakkennis is onze lederstoffeerderij gespecialiseerd in de meest perfecte reparatie en restauratie van uw lederen meubels of dat nu design, modern, klassiek of antiek is.

Bij een gedeeltelijke leerreparatie van lederen meubels in een effen kleur, dan bepalen wij de leersoort. Gaan we met een wish-laag of een verkleuring in het leder een restauratie uitvoeren, dan overleggen we met de klant hoe hij het terug gekleurd wil hebben. Wij kunnen het namelijk zo restaureren zoals het er nu uitziet, maar we kunnen het ook restaureren in de kleur zoals u het kocht. 

Wilt u uw meubels opnieuw laten stofferen en u twijfelt over de kleur, dan kunt u bij ons altijd een aantal huiden mee naar huis nemen om te bepalen welke kleur leer het mooiste in uw stijl en woonkamer past. Het kan namelijk soms een risico zijn om van een klein stukje leer te bepalen of dat de goede kleur is, waar u weer een hele tijd tegen aan moet kijken.

U kunt ervan uitgaan dat wij op dit gebied uniek en een begrip zijn in Nederland. U zult geen tweede bedrijf als het onze vinden en wat ook niet onbelangrijk is: wij kunnen door onze grote voorraad leer niet alleen onzichtbaar lederen meubels restaureren en lederen meubels stofferen maar ook voordeliger.

Ons bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit, service en goede prijs.

Kom eens langs om uzelf te overtuigen.